Ring til os:

44 68 16 68

​Hygiejne maling

Certificering

Hos Malerteam Henrik Munck tænker vi i løsninger, når det kommer til malerteknikker. Derfor følger vi udviklingen i branchen tæt. Det gør vi ved at holde os løbende orienteret om nye produkter, nye egenskaber, teknikker og kvaliteter.

Vi er blevet certificeret som udførende specialister i en række specialprodukter til optimal hygiejne hos Liquid Plastics i Manchester, hvor vores medarbejdere løbende er under uddannelse.

Hygiejniske overflader

I følsomme miljøer så som fødevare- og medicinalindustrien, hospitaler, laboratorier, byggerier, mejerier, slagterier med flere er det vigtigt at opnå og fastholde den bedst mulige hygiejne, da luftbårne bakterier kan udgøre en alvorlig trussel i forhold til produktionsprocesser og daglige rutiner.

Hos Malerteam Henrik Munck er vores hygiejniske malersystemer specielt udviklet til at give en komplet langtidsholdbar beskyttelse imod blandt andet mug, skimmel og bakterievækst.

Antimikrobiel

Effektive mod mikroorganismer – herunder E.coli, salmonella, listeria, penicillium, methicillin resistent stef., aureus med videre.

Lang levetid – 10 års garanti

Hygiejnemalingerne er exceptionel holdbare og har en levetid på mindst 10 år. Malingerne har et filmlag, der er op til 8 gange tykkere end traditionelle malinger.

Tilmed har malingerne en hård overflade, der tåler både slag og stød, er nem at rengøre samt tåler de fleste rengøringsmidler. Derudover mister malingerne ikke deres antibakterielle egenskaber.

Sikker at anvende

Hygiejnemalingerne beskytter imod mug og bakterier uden at afgive skadelige stoffer, da de er vandbaserede og har et lavt indhold af VOC.

Kan ånde – diffusionsåben

Malingerne er alle diffusionsåbne. På den måde kan de malede flader ånde samtidigt med, at eventuelt indkapslet fugt kan trænge ud, mens der ydes en total beskyttelse.

Elastisk, kompatibel og dekorativ

Malingerne er fleksible og giver sig i underlaget ved termisk bevægelse, så der ikke opstår revner, hvor bakterier kan gro.

Malingerne er egnede til både nybyggerier og renoveringsprojekter. Tilmed er de ideelle til at påføre alle slags underlag – herunder gips, malede overflader, metal og fliser.

Opfylder krav og regulativer

Malingerne opfylder alle relevante nationale- og internationale hygiejnekrav – herunder EU’s Food Safety Regulations 1995 og US Food and Drug.

Uafhængige godkendelser

Hygiejnemalingerne er anerkendt og godkendt af flere internationale myndigheder – blandt andet British Ministry og Agriculture, Fisheries and Food (GB), Institut dÁnalyses et dÉssais du Centre Quest (F) og United States Department of Agriculture (US).

Referencer

Produkterne bliver bakket op af en international referenceliste, der spænder over 35 år og omfatter en lang række af de største virksomheder og hospitaler verden over.

Kontakt os – og få et gratis og uforpligtende tilbud…​

​Kontaktinfo

​Malerteam Henrik Munck

​Ågerupvej 73, ​2750 Ballerup

CVR: 15274433​​


​​Telefon: 44 68 16 68
E-mail: info@malerteam.dk

Fokus på kvalitetssamarbejde

Hos Malerteam Henrik Munck har vi igennem årene opbygget et solidt samarbejde med flere forskellige håndværksgrupper. Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere, hvilket er en fordel for vores kunder når vi udfører mindre hovedentrepriser. Derudover stræber vi altid efter den bedst mulige løsning og pris for dit projekt.

Malerteam Henrik Munck ApS
Ågerupvej 73
2750 Ballerup
Tlf.: 44 68 16 68
CVR: 15274433

info@malerteam.dk