Ring til os:

44 68 16 68

Vedligehold

Hos Malerteam Henrik Munck har vi udviklet en unik aftale, der sænker udgifterne til vedligeholdelse. Vi har indført en omfattende garantiservice for vedligeholdelsesprojekter. Det er sket efter succes med konceptet fra entreprisevirksomheden.

Vores malervirksomhed tager ansvar for det aftalte projekt, hvilket sparer bygherren tid. Alle vores kunder inden for det offentlige, boligselskaber, institutioner, virksomheder og private kan dermed passe deres arbejde, mens vi gennemgår et veldefineret projekt, udarbejder en detaljeret vedligeholdelsesplan, beregner økonomien og udfører arbejdet i planlagte faser i op til 5-10 år.

Hvad går en vedligeholdelsesaftale ud på?

Efter endt malerarbejde kommer vi ud til jer 1-2 gange årligt og tjekker op på tilstanden af vægge og lofter m.m. – herunder om der er ridser og skrammer på væggene. Er der det, ordner vi det med det samme, så jeres omgivelser og lokaler altid fremstår rene og pæne år efter år.

I skal ikke tænke på malerarbejdet

Med en vedligeholdelsesaftale skal I ikke tænke på maling og malerarbejde. I stedet skal I koncentrere jer om det, som I er bedst til – nemlig at drive jeres virksomhed.

Kontakt os – og få et gratis og uforpligtende tilbud…

​Kontaktinfo

​Malerteam Henrik Munck

​Ågerupvej 73, ​2750 Ballerup

CVR: 15274433​​


​​Telefon: 44 68 16 68
E-mail: info@malerteam.dk

Fokus på kvalitetssamarbejde

Hos Malerteam Henrik Munck har vi igennem årene opbygget et solidt samarbejde med flere forskellige håndværksgrupper. Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere, hvilket er en fordel for vores kunder når vi udfører mindre hovedentrepriser. Derudover stræber vi altid efter den bedst mulige løsning og pris for dit projekt.

Malerteam Henrik Munck ApS
Ågerupvej 73
2750 Ballerup
Tlf.: 44 68 16 68
CVR: 15274433

info@malerteam.dk