Boligselskaber

Malerteam Henrik Munck har gennem 25 år serviceret mange og de samme større boligselskaber med flyttelejligheder og vedligeholdelsesarbejder både ind- og udvendig.

Vores maleropgaver består af:

  • Istandsættelse ved fraflytning.
  • Istandsættelse hos beboere (vedligeholdskonto).
  • Istandsættelse af trappeopgange, facader, vinduer, garageanlæg, varmecentraler, vaskerier, selskabslokaler, ejendomskontor og legepladser.

Malerteamets serviceafdeling har en række dygtige medarbejdere og lærlinge, der præcis ved hvad det vil sige at arbejde for et boligselskab.

Kontakt os – og få et gratis og uforpligtende tilbud…​

Du skal også være velkommen til at skrive til os på info@malerteam.dk eller ringe direkte på 44 68 16 68 hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Interesseret i et uforpligtende tilbud på din malerservice? ​

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud eller svar på dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontaktinfo

​Malerteam Henrik Munck

​Ågerupvej 73, ​2750 Ballerup

CVR: 15274433​​


​​Telefon: 44 68 16 68
E-mail: info@malerteam.dk

Fokus på kvalitetssamarbejde

Hos Malerteam Henrik Munck har vi igennem årene opbygget et solidt samarbejde med flere forskellige håndværksgrupper. Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere, hvilket er en fordel for vores kunder når vi udfører mindre hovedentrepriser. Derudover stræber vi altid efter den bedst mulige løsning og pris for dit projekt.