Om os - Malerteamets historie

Hos Malerteam Henrik Munck ønsker vi at fremstå som et firma, hvor den enkelte medarbejder udgør en vigtig brik i vores arbejde - herunder lægger vi vægt på, at vi som team kan nå vores fastsatte mål.


​I vores arbejde er vi blandt andet i stand til at nå vores mål ved at tiltrække, fastholde og videreuddanne vores medarbejdere samt ved at søge samarbejdspartnere og leverandører, der ønsker at indgå i og bidrage til udviklingen af vores fælles team.


​I vores arbejde lægger vi vægt på den personlige kontakt, hvorfor det er den samme medarbejder, der står for kontakten til den enkelte kunde fra tilbudsfasen til afleveringen.


​Om Malerteamet

Hos Malerteam Henrik Munck har vi siden virksomheden blev etableret i 1986 løst en lang række opgaver – særligt for større kunder og bygherrer. Vi har gennem tiden varetaget større såvel som mindre opgaver i forbindelse med nybyggeri og vedligeholdelse.

Vores målsætning er klar

Vores målsætning er at være blandt de mest anerkendte malervirksomheder på Sjælland. Vi vil gerne opfattes som et fleksibelt firma, der kan give vores kunder og bygherrer en optimal sikkerhed i forhold til pris, kvalitet og tid.

Medarbejdersammensætningen

Vi beskæftiger i dag kun kompetente medarbejdere. Vores kombination af unge, friske kræfter og ældre, erfarne folk, som har fulgt ledelsen gennem en lang årrække, skaber de bedste forudsætninger for et optimalt resultat hos vores kunder og samarbejdspartnere.​​

Du skal også være velkommen til at skrive til os på info@malerteam.dk eller ringe direkte på 44 68 16 68 hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et tilbud?

Hvorfor vælge os?

Der er mange gode grunde til at vælge os. Se herunder og kontakt os gerne via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 40 68 16 68.

Professionelt Malerfirma siden 1986

Vi anvender kun miljøvenlige produkter

Vi har en høj kundetilfredshed

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud eller svar på dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt din maler i Ballerup

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malerteam Henrik Munck ApS

Ågerupvej 73, 2750 Ballerup

CVR: 15274433

Kontakt os

Telefon: 44 68 16 68

E-mail: info@malerteam.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Mails besvares alle dage.