Entrepriserarbejder

Malerteam Henrik Munck har varetaget en bred vifte af større entrepriser på Sjælland.

Blandt andet nybygning, renovering og ombygninger, lige fra hospitaler, kontorer og boliger samt en række institutioner, skoler og offentlige byggerier.

Vi lægger meget vægt på at vi opnår et fælles samlet mål, derfor har vi fire parametre der gør Malerteamet til en fortrukne samarbejdspartner.

  • ​At sikre, at det ønskede arbejde er tilstrækkeligt og entydigt defineret.
  • ​At sikre, at kundens opfattelse af det ønskede arbejde matcher til det resultat, som firmaet vil levere ud fra specifikationer og krav.
  • ​At sikre, at ændringer i forhold til udbudsmaterialet, er aftalt under de efterfølgende forhandlinger.
  • ​At sikre, at vi formår at levere arbejdet til den aftale tid, pris og kvalitet.

Kontakt os – og få et gratis og uforpligtende tilbud…

Du skal også være velkommen til at skrive til os på info@malerteam.dk eller ringe direkte på 44 68 16 68 hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Interesseret i et uforpligtende tilbud på din malerservice? ​

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud eller svar på dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontaktinfo

​Malerteam Henrik Munck

​Ågerupvej 73, ​2750 Ballerup

CVR: 15274433​​


​​Telefon: 44 68 16 68
E-mail: info@malerteam.dk

Fokus på kvalitetssamarbejde

Hos Malerteam Henrik Munck har vi igennem årene opbygget et solidt samarbejde med flere forskellige håndværksgrupper. Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere, hvilket er en fordel for vores kunder når vi udfører mindre hovedentrepriser. Derudover stræber vi altid efter den bedst mulige løsning og pris for dit projekt.