Ring til os:

44 68 16 68

​Hygiejnemaling er vi specialister i

Hos Malerteam Henrik Munck tænker vi i løsninger, når det kommer til malerteknikker. Derfor følger vi udviklingen i branchen tæt. Det gør vi ved at holde os løbende orienteret om nye produkter, nye egenskaber, teknikker og kvaliteter.

Vi er blevet certificeret som udførende specialister i en række specialprodukter til optimal hygiejne hos Liquid Plastics i Manchester, hvor vores medarbejdere løbende er under uddannelse.

Vi kan derfor, til stor glæde for vores mange kunder i Herlev, Ballerup og Skovlunde, samt i resten af Storkøbenhavn, tilbyde kompetent rådgivning og vejledning om hygiejnemaling.

Antimikrobielle og hygiejniske overflader

I følsomme miljøer såsom fødevare- og medicinalindustrien, hospitaler, laboratorier, bryggerier, mejerier, slagterier med flere er det vigtigt at opnå og fastholde den bedst mulige hygiejne, da luftbårne bakterier kan udgøre en alvorlig trussel i forhold til produktionsprocesser og daglige rutiner.

Hos Malerteam Henrik Munck er vores hygiejniske malersystemer specielt udviklet til at give en komplet langtidsholdbar beskyttelse imod blandt andet mug, skimmel og bakterievækst.

Med hygiejnisk maling får du en effektiv løsning mod mikroorganismer – herunder E.coli, salmonella, listeria, penicillium, methicillin resistent stef., aureus med videre.

Selvom hygiejnemalingen er hård mod mikroorganismer, mug og bakterier, er den ganske sikker at anvende. Der afgives ingen skadelige stoffer, da malingen er vandbaseret og har et lavt indhold af VOC.

10 års garanti på hygiejnemalinger

Hygiejnemalingerne er exceptionel holdbare og har en levetid på mindst 10 år. Hygiejnemaling har et filmlag, der er op til 8 gange tykkere end traditionelle malinger. Tilmed har malingerne en hård overflade, der tåler både slag og stød, er nem at rengøre samt tåler de fleste rengøringsmidler. Derudover mister malingerne ikke deres antibakterielle egenskaber.


Malingerne er alle diffusionsåbne. På den måde kan de malede flader ånde samtidigt med, at eventuelt indkapslet fugt kan trænge ud, mens der ydes en total beskyttelse.

Malingerne er tilmed yderst fleksible og giver sig i underlaget ved termisk bevægelse, så der ikke opstår revner, hvor bakterier kan gro. Dette gør, at hygiejnemaling gør sig særligt egnet til både nybyggerier og renoveringsprojekter. Tilmed er de ideelle til at påføre alle slags underlag – herunder gips, malede overflader, metal og fliser.

Malingen opfylder alle krav og regulativer

Malingerne opfylder alle relevante nationale- og internationale hygiejnekrav – herunder EU’s Food Safety Regulations 1995 og US Food and Drug.

​Hygiejnemalingerne er derudover anerkendt og godkendt af flere internationale myndigheder – blandt andet British Ministry og Agriculture, Fisheries and Food (GB), Institut dÁnalyses et dÉssais du Centre Quest (F) og United States Department of Agriculture (US).

Produkterne bliver bakket op af en international referenceliste, der spænder over 35 år og omfatter en lang række af de største virksomheder og hospitaler verden over.

Kontakt os for at høre mere om hygiejnemaling

Er du nysgerrig efter at høre mere om hygiejnemaling, er vi blot et opkald eller en mail væk. Vi står klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have om hygiejnemalinger.

Derudover udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud med en skarp pris. Ring allerede i dag på 4468 1668 eller send en mail til info@malerteam.dk.

​Kontaktinfo

​Malerteam Henrik Munck

​Ågerupvej 73, ​2750 Ballerup

CVR: 15274433​​


​​Telefon: 44 68 16 68
E-mail: info@malerteam.dk

Fokus på kvalitetssamarbejde

Hos Malerteam Henrik Munck har vi igennem årene opbygget et solidt samarbejde med flere forskellige håndværksgrupper. Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere, hvilket er en fordel for vores kunder når vi udfører mindre hovedentrepriser. Derudover stræber vi altid efter den bedst mulige løsning og pris for dit projekt.