Malerservice - få en fast vedligeholdelsesaftale

​Hos Malerteam Henrik Munck har vi udviklet en unik aftale, der sænker udgifterne til vedligeholdelse. Vi har indført en omfattende garantiservice for vedligeholdelsesprojekter. Det er sket efter succes med konceptet fra entreprisevirksomheden.

​Vores malerfirma tager ansvar for det aftalte projekt, hvilket sparer bygherren tid. Vi står til rådighed med kompetent rådgivning, og kan på baggrund af jeres ønsker og behov fastlægge en plan for den løbende malerservice.

Alle vores kunder inden for det offentlige, boligselskaber, institutioner, virksomheder og private i og omkring Ballerup, Skovlunde, Herlev og omegn kan dermed passe deres arbejde, mens vi gennemgår et veldefineret projekt, udarbejder en detaljeret vedligeholdelsesplan, beregner økonomien og udfører arbejdet i planlagte faser i op til 5-10 år.

Hvad går en vedligeholdelsesaftale ud på?

Efter endt malerarbejde kommer vi ud til jer 1-2 gange årligt og tjekker op på tilstanden af vægge og lofter m.m. – herunder om der er ridser og skrammer på væggene. Er der det, ordner vi det, som en del af den faste malerservice, med det samme, så jeres omgivelser og lokaler altid fremstår rene og pæne år efter år.

Med en vedligeholdelsesaftale skal I ikke tænke på maling og malerarbejde. I stedet skal I koncentrere jer om det, som I er bedst til – nemlig at drive jeres virksomhed.

​Her har vi en række parametre, der gør os til en attraktiv samarbejdspartner:

 • Målet skal være specifikt beskrevet.
  Det skal være klart accepteret af begge parter, så det ikke er til at misforstå
 • Målet skal være personligt.
  Det skal være klart accepteret af begge parter, og der skal udnævnes en ansvarlig projektleder hos begge
 • Målet skal være aggressivt.
  Begge parter skal være indstillet på at yde den nødvendige indsats for at nå målet
 • Målet skal være nået på et bestemt tidspunkt.
  Det kan ofte være nødvendigt at etablere milestene på vejen til målet, disse milestene skal sikre, at målet opnås til den aftalte tid
 • Målet skal være let at administrere.
  ​​Fakturaer skal svare til de aftalte ydelser, og i henhold til skriftlig bekræftelse.


​Hos Malerteam Henrik Munck lægges der stor vægt på kvalitetssikring af vores maleropgaver.

​​

Indhent et uforpligtende tilbud på malerservice

Lyder en fast vedligeholdelsesaftale som noget I kunne have gavn af? Så kontakt os gerne for at høre mere.

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en yderst konkurrencedygtig pris på det løbende malerarbejde. Ring til vores malermester på telefon 4468 1668 eller skriv til info@malerteam.dk for at få mere information om den tilbudte malerservice.

​Interesseret i et uforpligtende tilbud på din malerservice? ​

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud eller svar på dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontaktinfo

​Malerteam Henrik Munck

​Ågerupvej 73, ​2750 Ballerup

CVR: 15274433​​


​​Telefon: 44 68 16 68
E-mail: info@malerteam.dk

Fokus på kvalitetssamarbejde

Hos Malerteam Henrik Munck har vi igennem årene opbygget et solidt samarbejde med flere forskellige håndværksgrupper. Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere, hvilket er en fordel for vores kunder når vi udfører mindre hovedentrepriser. Derudover stræber vi altid efter den bedst mulige løsning og pris for dit projekt.